Primăria Bucureşti oferă aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea şi execuţia Academiei de Tenis

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) oferă aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea şi realizarea Academiei de Tenis în Complexul Sportiv "Lia Manoliu", în cadrul licitaţiei pentru atribuirea contractului, potrivit anunţului publicat pe site-ul de licitaţii publice www.e-licitatie.ro.

378 afișări
Imaginea articolului Primăria Bucureşti oferă aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea şi execuţia Academiei de Tenis

PMB oferă aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea şi execuţia Academiei de Tenis (Imagine: Mediafax Foto)

Primăria Capitalei organizează licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiţii Academia de Tenis - Complex Sportiv "Lia Manoliu".

Contractul are în vedere lucrările de construcţii de clădiri, servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice, precum şi serviciile de asistenţă tehnică necesare derulării proiectului.

Valoarea estimată a contractului este de 6.124.880 de lei (aproape 1,4 milioane de euro) fără TVA, care vor fi plătiţi din bugetul municipalităţii.

Lucrările au prevăzută o durată de şase luni de la data atribuirii contractului.

Contractul, care va avea forma unei asocieri, va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, licitaţia urmând să aibă loc în data de 26 septembrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei Capitalei, se mai arată în anunţ.

În şedinţa CGMB din 27 aprilie, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici aferenţi studiului de fezabilitate pentru construirea Academiei de Tenis în Compexul Sportiv "Lia Manoliu", care va avea şase terenuri de tenis şi gradene pentru 1.300 de spectatori şi care ar urma să coste municipalitatea 1,75 milioane de euro.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu declara, în 12 aprilie, la conferinţa în care a prezentat "starea Bucureştiului" la cinci ani de la preluarea mandatului, că doreşte continuarea proiectului privind Arena Naţională cu o sală polivalentă de cel puţin 12.000 de locuri, ale cărei lucrări vor începe în 2013, dar şi cu un patinoar de 6.000 de locuri în incinta Complexului Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici