Primăria Capitalei a stabilit câştigatorii concursului "Cea mai frumoasă faţadă". Valoarea premiilor acordate: 214.000 lei

Primăria Capitalei, prin ARCUB, a stabilit câştigatorii concursului "Cea mai frumoasă faţadă", iniţiat în luna mai, ca modalitate de implicare a locuitorilor în viaţă oraşului, valoarea premiilor acordate în cadrul acestei competiţii fiind de 214.000 de lei, conform Municipalităţii.

258 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei a stabilit câştigatorii concursului "Cea mai frumoasă faţadă". Valoarea premiilor acordate: 214.000 lei

Primăria Capitalei a stabilit câştigatorii concursului "Cea mai frumoasă faţadă". Valoarea premiilor acordate: 214.000 lei

Juriul concursului s-a întrunit în perioadă 21 – 31 august şi a analizat cele 92 de lucrări înscrise la cele trei secţiuni ale competiţiei: "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă grădină".

"În urmă procesului de selecţie au fost alese 51 de lucrări finaliste. Premiile juriului şi premiile publicului au o valoare totală de 214.000 lei şi au fost acordate, conform regulamentului, pe secţiuni şi categorii (categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice)", precizează Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), într-un comunicat de presă.

În afară concursului, juriul a decis să acorde tuturor participanţilor validaţi premii speciale de participare, "prin care sunt răsplătite eforturile de implicare ale bucureştenilor în activităţi de înfrumuseţare a oraşului în care locuiesc".

"Iniţiat că un prim pas în implicarea a locuitorilor la viaţă oraşului, proiectul 'Cea mai frumoasă faţadă' urmează să fie extins de Primăria Capitalei şi la alte categorii şi spaţii din Bucureşti care pot fi amenajate", conform sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici