Primăria Capitalei amenajează la Romexpo un centru pentru refugiaţi, care va dispune de 2.000 de paturi

  • Primăria Capitalei a anunţat că la Romexpo va fi amenajat un centru pentru refugiaţi, care va dispune de 2.000 de paturi.
  • Propunerea a fost aprobată în şedinţa CGMB de marţi.
326 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei amenajează la Romexpo un centru pentru refugiaţi, care va dispune de 2.000 de paturi

Primăria Capitalei a anunţat marţi că va încheia va încheia un protocol de colaborare cu Romexpo pentru cazarea refugiaţilor din Ucraina.

Conform primăriei, Romexpo va pune la dispoziţie cu titlu gratuit pavilionul central pentru 30 de zile, cu posibilitate de prelungire prin act adiţional.

Spaţiul, care are 15.000 de metri pătraţi, este dotat cu 200 de mese şi 1.500 de scaune, plus 2.000 de paturi de campanie, care aparţin Primăriei Capitalei.

Cheltuielile ocazionate de utilităţi, pază, curăţenie, amenajarea şi dotările necesare realizării proiectului vor fi suportate din bugetul local al Municipiului Bucureşti sau din alte surse de finanţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici