Primăria Capitalei anunţă că au fost ocupate toate locurile pentru tabăra în Grecia pentru pensionari şi că nu mai primeşte înscrieri

Primăria Capitalei anunţă, luni seară, că au fost ocupate toate cele 1.000 de locuri disponibile pentru tabăra din Grecia, precizând că în prezent nu se mai fac înscrieri. Pentru această tabără s-au înscris 1.400 de seniori, mai mult decât limita prevăzută în program.

905 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei anunţă că au fost ocupate toate locurile pentru tabăra în Grecia pentru pensionari şi că nu mai primeşte înscrieri

Primăria Capitalei anunţă că au fost ocupate toate locurile pentru tabăra pentru pensionari în Grecia şi că nu mai primeşte înscrieri

„ Au fost ocupate toate locurile în Tabara tematica "La pas prin taramul legendar al Greciei". Lista este completă, nu se mai fac înscrieri in cadrul acestui proiect. Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti informează că, în cadrul proiectului Taberei Tematice Cultural Educative "La pas prin tărâmul legendar al Greciei", s-au înscris 1.400 de seniori, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile, iar până în prezent au fost validate 750 de dosare. În cursul zilei de mâine, 07 august, începând cu ora 09.00, în ordinea înscrierilor, îşi vor depune dosarele persoanele înscrise de la numărul 751 până la completarea numărului de locuri disponibile, la Biroul provizoriu de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori, din stradă Constantin Mille nr. 10 şi la Biroul de Înscrieri, deschis în această dimineaţă, în foaierul Teatrului Mic din stradă Constantin Mille nr. 16”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii municipalităţii informează că că nu se mai fac înscrieri pentru acest proiect întrucât există deja un număr de 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare, iar acestea vor fi contactate telefonic doar în cazul retragerii sau nevalidarii vreunui dosar dintre cele 1.000 de persoane aflate pe lista de înscrieri, până la ocuparea locurilor.

„Facem precizarea că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate şi dosare cărora le- a lipsit adeverinţă medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, acestea având obligaţia de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la dată depunerii dosarului”, mai arată Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei a spus, tot luni, că suma totală a proiectului „La pas prin tărâmul legendar al Greciei" este de 1.560.000 lei şi nu de 1.707.650 lei, aşa cum a fost iniţial prezentat în spaţiul public, subliniind, totodată, şi că pentru fiecare participant, costul este de 334 euro.

„Facem precizarea că în preţul achitat de Municipalitate pentru taberele pentru seniori sunt incluse, în plus faţă de transportul dus-întors cu autocarul, cazare în camera cu 2 paturi, pentru 7 nopţi; şi masă (mic dejun-prânz-cină), all inclusive, şi nu demi-pensiune, pentru 7 zile, şi o excursie turistică pentru vizitarea Muntelui Olimp cu ghid turistic, o excursie turistică pentru vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu ghid turistic, o petrecere culturală tematică “Seară Grecească” şi o petrecere culturală tematică “Seară Românească”, precum şi medic permanent la locaţiile de cazare”, arată municipalitatea, printr-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici