Primăria Capitalei anunţă că un jurnalist este noul director al Circului Metropolitan

  • Jurnalistul Anca Florea este, de miercuri, noul director al Circului Metropolitan Bucureşti, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea.
  • Florea va ocupa funcţia până la organizarea concursului pe post.
  • Anca Florea a fost realizatoare de emisiuni la radioul de stat şi la televiziunea publică.
554 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei anunţă că un jurnalist este noul director al Circului Metropolitan

Primăria Capitalei anunţă că un jurnalist este noul director al Circului Metropolitan

Firea a scris, miercuri, pe Facebook, faptul că jurnalistul Anca Florea a preluat funcţia de manager al Circului Metropolitan.

„Primăria Capitalei anunţă că, de azi (miercuri – n.r.), doamna Anca Florea a preluat atribuţiile funcţiei de manager al Circului Metropolitan Bucureşti, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director la această instituţie, conform legislaţiei în vigoare. Cu o vastă experienţă jurnalistică, cunoscuta voce de radio şi realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat şi o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Română, cât şi în cadrul Ministerului Culturii”, a spus Firea.

Anca Florea a fost realizatoare de emisiuni la radioul de stat şi la televiziunea publică şi membru CA la Radiodifuziunea Română.

A publicat trei volume – „Înapoi, în Basarabia”, la Editura Cartea Românească - 1994, „Păstraţi România întreagă” - Editura Viitorul românesc - 1996, „Perechea mea din cer”, la editura Tofan Group - 1998. A câştigat premii precum „Premiul Naţional de Umor George Topârceanu'” acordat de Asociaţia Naţională a Umoriştilor - 1996, Galaxia Radio/SRR şi Premiul „Pamfil Şeicaru” acordat de Societatea Ziariştilor Români - 1994.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici