Primăria Capitalei, program de finanţare pentru participarea tinerilor la şcoli de vară tematice

Primăria Capitalei vrea să lanseze un program de finanţare nerambursabilă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani care vor să participe la şcolile de vară tematice, transmite instituţia într-un comunicat de presă.

491 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei, program de finanţare pentru participarea tinerilor la şcoli de vară tematice

Primăria Capitalei, program de finanţare pentru participarea tinerilor la şcoli de vară tematice

Proiectul se adresează tinerilor şi studenţilor bucureşteni, implicaţi în acţiuni de voluntariat, manifestări culturale, ştiinţifice sau sportive gestionate de organizaţiile de tineret din Capitală, precum şi celor care fac parte din categoria cazurilor sociale, se arată în documentul citat.

Programul va fi derulat prin intermediul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti (CTMB), care urmează să lanseze calendarul apelului de finanţare, în baza unor consultări publice cu tinerii din Capitală.

"Centrul pentru Tineret va iniţia consultări publice cu organizaţiile de şi pentru tineret din Bucureşti, cu tineri implicaţi în dezvoltarea comunităţii lor. Calendarul consultărilor publice va fi anunţat în perioada imediat următoare. Tinerii trebuie să devină parte a procesului de luare a deciziei în comunitatea în care trăiesc, nu doar simpli spectatori", a afirmat primarul general, Gabriela Firea.

Şcolile de vară la care tinerii vor putea participa vor avea, ca tematici, munca şi antreprenoriatul, educaţia non-formală şi cultura, sănătatea, sportul şi recreerea şi voluntariatul, precizează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici