Primăria Capitalei reia procedura de achiziţie a 600 de locuinţe pentru medici

Primăria Capitalei anunţă că a reluat procedura de negociere pentru achiziţionarea a aproape 600 de locuinţe de serviciu pentru medicii care lucrează în spitalele de stat, demersul fiind reluat deoarece ofertanţii iniţiali nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

444 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei reia procedura de achiziţie a 600 de locuinţe pentru medici

Primăria Capitalei reia procedura de achiziţie a 600 de locuinţe pentru medicii

„Primăria Municipiului Bucureşti reia procedura de identificare şi negociere, în scopul achiziţionării de unităţi locative cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru personalul medical şi auxiliar care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea Consiliului Municipiului Bucureşti, prin ASSMB. Astfel, anunţul de cumpărare locuinţe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica Anunţuri”, se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii.

Primăria precizează că procedura a fost reluată întrucât în prima etapă, ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

„Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în ţară, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilorv oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de dată această ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Precizările vin după ce Primăria Municipiului Bucureşti anunţa că intenţionează să achiziţioneze unităţi locative pentru personalul medical, acest program fiind implementat că urmare a aprobării de către Consiliul General, în
şedinţa din 4 mai. Necesarul de locuinţe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici