Primăria Capitalei: Sesizările după furtună au vizat panouri electorale căzute şi iluminatul public

Reprezentanţii Dispeceratului de Urgenţă al Primăriei Capitalei au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că la ora 17.00 nu erau înregistrate sesizări privind căderi de arbori sau străzi inundate, ci doar referitoare la panouri electorale căzute sau probleme punctuale privind iluminatul public.

117 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei: Sesizările după furtună au vizat panouri electorale căzute şi iluminatul public

Primăria Capitalei: Sesizările după furtună au vizat panouri electorale căzute şi iluminatul public (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit aceloraşi surse, 16 echipe de la Apa Nova se află deja pe teren şi sunt pregătite să acţioneze pentru degajarea acumulărilor de apă de pe carosabil.

De asemenea, Administraţia Străzilor va dispune verificarea şi remedierea semafoarelor defecte, iar operatorii de salubrizare vor trebui să îndepărteze, în cel mai scurt timp, toate deşeurile duse de vânt, mai spun cei de la Dispeceratul de Urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, a precizat, tot pentru MEDIAFAX, că la ora 17.00 nu erau anunţate şi înregistrate la dispeceratul Regiei mijloace de transport public care să nu funcţioneze.

Meteorologii au emis, marţi după-amiază, mai multe avertizări nowcasting de furtună, prognozând că, până la ora 17.40, în mai multe judeţe din sudul, estul şi centrul ţării, dar în Capitală, va ploua cu grindină, vor fi descărcări electrice frecvente şi intensificări de vânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici