Primăria Capitalei va moderniza 270 de străzi. Firea: Ştiu,e greu de crezut că sunt străzi neasfaltate

Primăria Capitalei va moderniza aproape 270 de străzi din Bucureşti, proiectul fiind votat în şedinţa de joi a CGMB, primarul Gabriela Firea subliniind că lista arterelor neasfaltate este deschisă. Firea a mai spus că lucrările vor fi realizate de companii de stat şi private.

478 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei va moderniza 270 de străzi. Firea: Ştiu,e greu de crezut că sunt străzi neasfaltate

Primăria Capitalei va moderniza 270 de străzi. Firea: Ştiu,e greu de crezut că sunt străzi neasfaltate

„Primul program pe care vreau să vi-l prezint se referă la nicio stradă din Bucureşti fără asfalt şi fără utilităţi publice. În Bucureşti, în acest moment, există circa 270 de străzi fără asfalt şi fără utiliăţi publcie, în diferite sectoare ale Capitalei. Vă dau şi câteva exemple. În sectorul 1 sunt 94 de străzi fără asfalt, în sectorul 2 - 11, în Sectorul 3 - 33, în Sectorul 4 - 40 de străzi fără asfalt şi utilităţi, în Sectorul 5 - 11, în Sectorul 6 -77 de străzi neasfaltate. Ştiu, este greu de crezut, În 2018 mai sunt în capitala ţării aproape 270 de străzi neasfaltate şi fără utilităţi. De aceea, ca primar general, demarăm acest program multianual care va începe imediat. Dacă azi va fi votat, vom prioritiza cele 270 de străzi nu pe criterii subiective, ci în funcţie de clarificarea aspectelor juridice, a detaliilor de urbanism şi a proiectelor tehnice”, a declarat primarul general Gabriela Firea, în deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi.

Proiectul a fost votat cu 42 de voturi pentru şi opt abţineri.

Edilul a mai spus că lista este deschisă, bucureştenii având posibilitatea să informeze municipalitatea cu privire la străzi ce nu se află în proiect.

„Programul se va finaliza când în Bucureşti nu va mai exista nicio stradă neasfaltată. (...) Lucrările de asfaltare şi de mondernizare vor fi realizate de către companiile municipale, dar şi de către societăţile particulare care vor participa la licitaţiile organizate în perioada următoare”, a mai spus Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici