Primăria Cluj cumpără 18 autobuze electrice articulate

Primăria Cluj-Napoca a anunţat marţi finalizarea licitaţiei pentru cumpărarea a 18 autobuze electrice articulate cu finanţare din PNRR.

115 afișări
Imaginea articolului Primăria Cluj cumpără 18 autobuze electrice articulate

Primăria Cluj cumpără 18 autobuze electrice articulate

Potrivit unui comunicat al primăriei, 18 autobuze electrice articulate Solaris Urbino cu o lungime de 18 m şi capacitate de 131 de persoane vor ajunge la Cluj-Napoca în următoarele 12 luni.

Valoarea contractului se ridică la 83.131.020 de lei. Acesta cuprinde, pe lângă vehicule, 6 staţii de încărcare rapidă şi 18 staţii de încărcare lentă.

Noile autobuze electrice, cu o capacitate mai mare decât cele existente deja la Cluj-Napoca, vor deservi ruta Cluj-Napoca - Floreşti, dar şi alte rute din municipiu.

Conform autorităţilor, la fiecare 3 autobuze aduse la Cluj-Napoca furnizorul va livra câte o staţie de încărcare rapidă compatibilă cu soluţiile de încărcare deja existente în cadrul flotei Companiei de Transport Public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primărie,
autobuze,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici