Primăria Constanţa scoate la licitaţie maşinile fără stăpân sau abandonate pe spaţiul public

  • Primăria Constanţa organizează licitaţie publică pentru valorificarea a peste 200 de vehicule fără stăpân sau care au fost abandonate pe spaţiul public şi au trecut în proprietatea municipiului.
  • Preţul de pornire este de peste 33.000 de euro.
2179 afișări
Imaginea articolului Primăria Constanţa scoate la licitaţie maşinile fără stăpân sau abandonate pe spaţiul public

Primăria Constanţa scoate la licitaţie maşinile fără stăpân sau abandonate pe spaţiul public

Primăria Constanţa anunţă, miercuri, că organizează licitaţie de vânzare prin ofertă în plic închis pentru valorificarea lotului de 201 de vehicule fără stăpân sau abandonate care au trecut în proprietatea municipiului, în baza Legii nr.421/2002.

Ofertele vor fi deschise în data de 4 mai, ora 10:00 la sediul Primăriei Constanţa.

Preţ de pornire este de 33.213 euro.

Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire a licitaţiei în echivalent în lei, conform raportului de paritate Euro/Leu afişat de BNR la data depunerii garanţiei.

Vehiculele pot fi vizionate în data de 26 aprilie, între orele 09:00-15:00 la depozitul din strada Vârful cu Dor nr.5, Constanţa.

Pentru a putea participa la licitaţie, doritorii trebuie să prezinte certificat fiscal eliberat de Serviciul de impozite şi taxe şi alte venituri la bugetul local că nu are debite; certificat fiscal eliberat de Agenţia naţională de administrare fiscală a judetului Constanţa că nu are debite; dovada depunerii garanţiei de participare la licitaţie; copie de pe certificatul de înmatriculare la Registrul comerţului pentru persoanele juridice; autorizaţie de mediu pentru valorificare vehicule scoase din uz valabilă; adresa de corespondenţă (e-mail) şi numărul de telefon.

Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei Constanţa până în data de 2 mai, ora 15:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici