Primăria Craiova a cumpărat 100 de autobuze pentru transportul urban cu peste 12 milioane de euro

Primăria Craiova a achiziţionat 100 de autobuze pentru transportul urban de călători printr-un contract de 54,2 milioane lei (12,2 milioane euro), inclusiv TVA.

226 afișări
Imaginea articolului Primăria Craiova a cumpărat 100 de autobuze pentru transportul urban cu peste 12 milioane de euro

Primăria Craiova a cumpărat 100 de autobuze pentru transportul urban cu peste 12 milioane de euro (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Contractul, cu o durată de patru ani, a fost atribuit la finele lunii iunie firmei IAC Management din Bucureşti, deţinută de două persoane fizice, Mihaela Ciolan şi Eugen Daniel Ciolan.

IAC Management este reprezentant pentru România al producătorului polonez de autobuze şi autocare Solaris.

Primăria a primit o singură ofertă pentru acest acord, evaluat iniţial la 45 milioane lei, fără TVA.

Procedura de atribuire a fost anulată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor în luna februarie, în urma unei contestaţii din partea Evobus România. Decizia CNSC a fost atacată ulterior în instanţă de primărie şi respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova în aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici