Primăria Sectorului 5, amendată cu 60.000 de lei pentru că nu a deszăpezit străzile

Municipalitatea a amendat, marţi, cu 60.000 de lei Primăria Sectorului 5 pentru că nu a deszăpezit străzile din această unitate teritorial-administrativă a Capitalei.

17 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 5, amendată cu 60.000 de lei pentru că nu a deszăpezit străzile

Primăria Sectorului 5, amendată cu 60.000 de lei pentru că nu a deszăpezit străzile (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Inspectorii municipali au făcut, luni şi marţi, 1.287 de controale, atât la agenţii economici, cât şi la persoanele fizice, pentru a verifica dacă au curăţat zăpada şi gheaţa de pe trotuarele principalelor artere de circulaţie din Capitală.

În urma controalelor inspectorii municipali au dat 44 de amenzi, în valoare de 20.600 de lei, şi 374 de avertismente celor care nu-şi îndepărtaseră zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa firmelor şi imobilelor.

"Totodată, Primăria Sectorului 5 a primit o amendă în valoare de 60.000 de lei pentru că nu a asigurat deszăpezirea în Sectorul 5, în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2005", precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

În urmă cu o zi, Primăria Capitalei a avertizat peste 200 de firme şi persoane fizice să cureţe zăpada de pe trotuarele din faţa imobilelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici