Primăria Sibiu va amenaja 44 de centre publice pentru închirieri de biciclete

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru amenajarea a 44 de centre publice de închirieri biciclete şi pentru achiziţia a 540 de biciclete produse în Canada, dar şi a 12 triciclete dedicate seniorilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

553 afișări
Imaginea articolului Primăria Sibiu va amenaja 44 de centre publice pentru închirieri de biciclete

Primăria Sibiu va amenaja 44 de centre publice pentru închirieri de biciclete

Asocierea de firme cu care a fost semnat contractul va realiza proiectul de specialitate şi va furniza 540 de biciclete inteligente mecanice, cu computer de bord şi modul inteligent de acces, prevăzute cu sisteme de siguranţă şi monitorizare permanentă prin GPS, 8 triciclete pentru seniori, 4 triciclete adaptate pentru persoane cu dizabilităţi, 44 de staţii inteligente de preluare şi predare a bicicletelor în tot oraşul, din care 10 sunt prevăzute cu staţii de depanare pentru reparaţii de urgenţă a bicicletelor, 5000 de carduri personalizate pentru utilizatorii care aleg această modalitate de plată şi o aplicaţie mobilă pentru închiriere şi plata serviciilor.

Valoarea investiţiei realizate de Primăria Sibiu cu finanţare din fonduri europene este de aproape 10 milioane de lei.

Potrivit primarului oraşului Sibiu, Astrid Fodor, cele 44 de centre vor fi puse la dispoziţia locuitorilor în cel mult 10 luni.

„În paralel continuăm crearea de piste mai sigure pentru biciclete: coridorul Ştrand – parcul Sub Arini, pistele de pe str. Podului şi Calea Dumbrăvii şi urmează să lansăm licitaţia pentru execuţia lucrărilor de amenajare a malurilor Cibinului cu piste pentru biciclete. De asemenea, se lucrează la documentaţiile pentru două coridoare de mobilitate pe care vor fi amenajate şi piste pentru biciclete: unul pe Calea Şurii Mici şi unul pe traseul bulevardul Mihai Viteazu- str. Rahovei”, a mai spus Astrid Fodor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici