Primăria Timişoarei vrea să reducă poluarea. Iată câte staţii de încărcat maşini electrice vor fi construite

  • 16 staţii de încărcare pentru maşini electrice vor fi construite în 2022 la Timişoara.
  • Finanţarea este asigurată de Administraţia Fondului de Mediu în cadrul programului pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.
211 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoarei vrea să reducă poluarea. Iată câte staţii de încărcat maşini electrice vor fi construite

Primăria Timişoara a dat autorizaţiile de construcţie pentru cele 16 staţii de încărcare pe 6 ianuarie. Pe 22 februarie 2021 a încheiat licitaţia, oferta câştigătoare fiind obţinută de compania Evgo Green Motion, care are la dispoziţie un an să instaleze în oraş 16 staţii.

Acestea vor fi montate în februarie 2022 prin oraş. Finanţarea este asigurată de Administraţia Fondului de Mediu în cadrul programului pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi. Primăria va pune doar cofinanţarea de 10%, informează Timiş Online

„Au obţinut autorizaţia de construcţie, a fost dat ordinul de începere şi în maximum o lună vor fi montate”, transmit reprezentanţii Primăriei Municipiului Timişoara.

Acestea vor fi amplasate pe Bd. I.C. Brătianu, Calea Aradului – str. Cugir, Piaţa Iancu Huniade, Acad. Alex. Borza – Str. Michelangelo, Str. Martin Luther, Str. Gheorghe Dima, B-dul. Take Ionescu, Piaţa 700, Bd. Republicii, Bd. Revoluţiei din 1989, Splaiul Nicolae Titulescu, Bd. Mihai Viteazu, Bd. Mihai Viteazu, Str. Plauţius Andronescu, Str. Aştrilor (Al. Martir Eugen Nagy), Bd. 16 Decembrie 1989/Calea Şagului.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici