Primarul Braşovului i-a permis lui Copos să înceapă lucrările la hotelul Sport fără autorizaţii

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat luni la inaugurarea hotelului Sport din Poiana Braşov că i-a permis omului de afaceri George Copos să înceapă lucrările fără autorizaţii, pe care le-a primit în paralel cu modernizarea unităţii turistice.

143 afișări
Imaginea articolului Primarul Braşovului i-a permis lui Copos să înceapă lucrările la hotelul Sport fără autorizaţii

Primarul Braşovului i-a permis lui Copos să înceapă lucrările la hotelul Sport fără autorizaţii (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Scripcaru a explicat cum cu câteva luni în urmă a fost vizitat de Copos, care i-a spus că vrea să investească în Poiana Braşov.

"A început să intre în detalii şi i-am spus de ce vorbeşte atât de mult şi de ce nu trece la treabă. Mi-a spus: «Păi nu am toată procedura, toate documentaţiile depuse şi nu am toate aprobările şi autorizaţiile necesare». Şi i-am spus: «Consideră din acest moment că ai absolut tot ce îţi trebuie şi cuvântul meu este autorizaţie pentru începerea lucrărilor în Poiana Braşov»", a spus Scripcaru.

El a adăugat că hotelul Sport nu este singura investiţie în Braşov care "are parte" de un astfel de tratament.

"Îmi place să risc, îmi place să fiu responsabil şi să-i sprijin pe cei care au curaj şi care fac asemenea investiţii. Pentru că un investitor, dacă începi să-l bagi în proceduri şi în etape foarte multe, pierde şi mult timp şi se şi descurajează", a afirmat primarul.

El a explicat că în perioada lucrărilor a vizitat de mai multe ori şantierul de la hotelul Sport, cât timp Copos nu era prezent.

"Constatam că lucrurile sunt într-o continuă mişcare, urmăream şi constructorii, şi de multe ori am discutat şi eu cu ei şi le-am atras atenţia faţă de anumite lucruri. Le-am spus cum să facă ca să se mişte mai repede şi fără să-i vadă nimeni pentru că, nu-i aşa, lucram în paralel şi la documentaţii, dar trebuia să câştigăm şi timp, pentru ca sezonul rece să ne prindă cu această investiţie finalizată", a mai spus Scripcaru.

Omul de afaceri George Copos a deschis, luni, hotelul Sport din Poiana Braşov, clasificat la patru stele, care a fost renovat în urma unor investiţii de 11 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici