Primarul Capitalei acordă audienţe prin intermediul a două birouri mobile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, acordă, sâmbătă, audienţe bucureştenilor prin intermediul a două birouri mobile, instalate în zona Obor şi în Drumul Taberei.

895 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei acordă audienţe prin intermediul a două birouri mobile

Primarul Capitalei acordă audienţe prin intermediul a două birouri mobile (Imagine: Mediafax Foto)

Prin intermediul tehnologiei 3G, bucureştenii vor putea intra în direct cu primarul general care se va afla în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, însoţit de directori şi consilieri, informează Primăria Bucureşti, într-un comunicat de presă de vineri.

Potrivit municipalităţii, audienţele vor fi acordate între orele 9.00-13.00, un birou mobil pentru audienţe fiind instalat la intrarea principală a magazinului Bucur Obor din sectorul 2 al Capitalei, cel de-al doilea fiind instalat la intersecţia Bulevardului Drumul Taberei cu strada Sibiu.

Problemele care nu vor putea fi soluţionate pe loc vor fi notate şi înregistrate, cetăţenii urmând să primească în formă scrisă răspunsul primarului general.

Primăria Municipiului Bucureşti mai arată că în prima acţiune de acest fel, desfăşurată la începutul lunii septembrie, primarul general a acordat 68 de audienţe, prin intermediul tehnologiei 3G, alte 120 de petiţii ale cetăţenilor fiind preluate în scris de angajaţii primăriei şi trimise spre soluţionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici