Primarul din Cogealac şi cei şase localnici implicaţi în scandalul de la parcul eolian au fost eliberaţi

Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis, miercuri, eliberarea provizorie sub control judiciar în cazul primarului din Cogealac, Cati Hristu, şi al celor şase bărbaţi din localitate, trimişi în judecată pentru implicare în scandalul de la parcul eolian CEZ.

45 afișări
Imaginea articolului Primarul din Cogealac şi cei şase localnici implicaţi în scandalul de la parcul eolian au fost eliberaţi

Primarul din Cogealac şi cei şase localnici implicaţi în scandalul de la parcul eolian au fost eliberaţi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Constanţa, instanţa a respins recursul procurorilor la decizia de luni a Judecătoriei Constanţa de eliberare provizorie sub control judiciar pentru primarul Cati Hristu, viceprimarul Mihai Dore, Ilie Coman, Daniel Cornea, Pavel Copilescu, Mitică Lenu şi Florin Barbu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Hotărârea magistraţilor Tribunalului Constanţa este definitivă.

Cele şapte persoane, alături de Nicolae Dore, fratele viceprimarului Mihai Dore, cercetat deja în libertate, au fost trimise în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Potrivit procurorilor constănţeni, primarul comunei Cogealac, Hristu Cati, viceprimarul Mihai Dore şi fratele acestuia, Nicolae Dore, precum şi localnicii Ilie Coman, Daniel Cornea, Pavel Copilescu, Mitică Lenu şi Florian Barbu au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a liniştii publice.

De asemenea, în cazul primarului Hristu Cati procucorii au mai reţinut şi comiterea infracţiunii de ultraj şi de instigare publică şi apologia infracţiunilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici