Primarul din Fundulea şi alţi patru aleşi locali, în incompatibilitate sau conflict de interese

Primarul din Fundulea, Călăraşi, şi alţi patru primari şi viceprimari au fost găsiţi în incompatibilitate sau conflict de interese de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

514 afișări
Imaginea articolului Primarul din Fundulea şi alţi patru aleşi locali, în incompatibilitate sau conflict de interese

Primarul din Fundulea şi alţi patru aleşi locali, în incompatibilitate sau conflict de interese

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a trei primari şi un viceprimar, precum şi existenţa conflictului de interese de natură administrativă, în cazul unui viceprimar.

Primarul oraşului Fundulea, judeţul Călăraşi, Dorel Dorobanţu, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 septembrie 2012 – 29 octombrie 2013, întrucât, a deţinut şi funcţia de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Liceului Tehnologic Fundulea.

Primarul comunei Teregova, judeţul Caraş-Severin, Marius Damian Romulus, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât deţine şi funcţia de membru în cadrul Consiliului de
Administraţie al Ocolului Silvic Cerbu.

Primarul comunei Maliuc, judeţul Tulcea, Aurelian Sevastian, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 8 octombrie 2012 - 4 februarie 2014, întrucât, a deţinut şi funcţia de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Maliuc.

Viceprimarul comunei Sălaşu de Sus, judeţul Hunedoara, Virgil Valer Haitău, se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 iunie 2012, întrucât, deţine simultan cu funcţia de viceprimar şi calitatea de reprezentant în cadrul Întreprinderii Familiale Haitău Virgil Valer "Gringo".

Viceprimarul comunei Păuleşti, judeţul Satu Mare, Valer Şuta, a fost în conflict de interese administrativ, întrucât, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, deşi avea un interes personal patrimonial în problema supusă dezbaterilor consiliului local, a luat parte la deliberarea şi adoptarea a 20 de hotărâri ale Consiliului Local Păuleşti, în baza cărora, din bugetul local a fost alocată suma totală de 100.000 lei către Asociaţia Sportivă "F.C. Unirea Păuleşti" (asociaţie în cadrul căreia deţine calitatea de membru fondator), potrivit ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici