Primarul general al Capitalei spune care este persoana căreia i s-ar fi propus susţinere pentru şefia PSD Bucureşti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parlament, că senatorului PSD Ecaterina Andronescu i-a fost promisă susţinerea pentru preluarea conducerii organizaţiei social-democrate din Bucureşti.

1891 afișări
Imaginea articolului Primarul general al Capitalei spune care este persoana căreia i s-ar fi propus susţinere pentru şefia PSD Bucureşti

Persoana căreia i s-ar fi propus susţinere pentru şefia PSD Bucureşti

Întrebată cum comentează faptul că senatorul PSD Ecaterina Andronescu a acceptat să fie propusă într-un Guvern despre care spunea că este cel mai slab Cabinet pe care l-au avut social-democraţii, Gabriela Firea a spus că liderul PSD Liviu Dragnea doreşte să-i arate „pisica”.

„Este decizia domniei sale. Uşor m-a surprins şi pe mine. Amintiţi-vă că doamna Andronescu a fost propusă la portofoliul Educaţiei de organizaţia PSD Bucureşti, dar atunci a fost respinsă această candidatură şi dna Andronescu pe bună dreptate a fost afectată. După acel moment a fost eliminată şi de la comisia senatorială pentru Educaţie şi de asemenea ne-a transmis că s-a simţit umilită, iată că în acest moment politic mai învolburat în care i s-a promis dnei Andronescu susţinere pentru preşedinţia PSD Bucureşti i se oferă şi funcţia de ministru. Ca să vedeţi cât de mult contează pentru dl Dragnea o conduită profesională şi o demnitate politică. Acum câteva luni d-na Andronescu nu era bună la Educaţie, acum este bună doar pentru a-i arăta pisica dnei Firea. Nu mă sperie nicio pisică, nici albă, nici neagră, chiar îmi plac pisicile, sunt o mare iubitoare de animale”, a declarat Firea, preşedinte interimar PSD Bucureşti.

Anterior, Firea a spus că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv PSD şi că nu vor fi surprize în privinţa situaţiei sale, întrucât ştie că „se doreşte” să fie înlăturată de la conducerea PSD Bucureşti şi Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt decapitaţi.

De altfel, Firea a spus marţi, la Parlament, că va candida la funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, poziţie pe care o ocupă acum interimar, dacă se va convinge că alegerile sunt „corecte şi nu manevrate”.

„CEx-ul va decide un preşedinte interimar dacă eu voi fi demisă din această poziţie. Înţeleg că este o altă candidatură acum şi vor fi nişte alegeri la care vor fi candidaţi. Poate şi eu, poate şi alţi primari de sectorare, poate şi alţi parlamentari, până la urmă bucureştenii care sunt membri PSD trebuie să-şi spună cuvântul”, a spus primarul general al Capitalei.

Cu privire la funcţia pe care o deţine interimar la PSD Bucureşti, aceasta le-a spus jurnaliştilor: „Domnul a dat, domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici