Primarul Ploieştiului: Îmi pare rău că cetăţeanul Mazăre nu a ştiut să gestioneze incidentul cu Hamza

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, spune că "îi pare rău" că "cetăţeanul Radu Mazăre, un primar cu experienţă, nu a ştiut să gestioneze" conflictul pe care l-a avut cu fotbalistul Hamza Younes, el adăugând că speră ca ministerul de Interne să-i pedepsească "pe cei vinovaţi".

173 afișări
Imaginea articolului Primarul Ploieştiului: Îmi pare rău că cetăţeanul Mazăre nu a ştiut să gestioneze incidentul cu Hamza

Radu Mazãre (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău de ce s-a întâmplat acolo şi îmi pare rău că cetăţeanul Radu Mazăre, un primar cu experienţă, nu a ştiut să gestioneze un astfel de eveniment, mai ales că este un cunoscător al mării şi astfel de incidente pe mare ar trebui tratate într-un mod special", a afirmat, marţi, primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, coleg de partid cu Radu Mazăre.

Edilul ploieştean spune că speră ca reprezentanţii Ministerului de Interne "să-şi facă datoria şi să-i pedepsească pe cei vinovaţi".

"Sper în acelaşi timp ca Hamza să nu fie afectat de acest incident şi să aibă acelaşi joc bun şi aceleaşi rezultate cu echipa FC Petrolul", a mai spus primarul municipiului Ploieşti.

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a depus, luni după-amiază, o plângere la Poliţia Mamaia împotriva a doi bărbaţi care l-ar fi agresat şi care, potrivit declaraţiilor sale, ar fi gărzi de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Atacantul tunisian a declarat că a avut o altercaţie verbală cu primarul Radu Mazăre şi că ar fi fost apoi lovit de gărzile de corp ale edilului.

Pe de altă parte, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a susţinut că el este cel care a fost agresat de fotbalistul Younes Hamza, care a vrut să îl lovească cu ski jetul şi l-a înjurat, şi a spus că se gândeşte să depună plângere penală împotriva acestuia pentru tentativă la omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici