Radu Mazăre despre altercaţia cu Hamza: Fotbalistul era să dea cu skijetul peste mine şi apoi m-a înjurat în româneşte

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că a fost foarte aproape să fie lovit cu skijetul de fotbalistul Younes Hamza, în timp ce era în largul coastei de la Mamaia cu un kite, fiind înjurat apoi în limba română de jucătorul tunisian al Petrolului.

1972 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre despre altercaţia cu Hamza: Fotbalistul era să dea cu skijetul peste mine şi apoi m-a înjurat în româneşte

Radu Mazare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Ştiţi ce înseamnă să te dai cu kite-ul? Stai pe o placă şi eşti tras de o parapantă şi nu poţi să mergi decât în faţă şi în spate, eşti foarte vulnerabil. Eu eram în largul mării. M-am dat în toată lumea cu zmeul pe apă şi nu am păţit ce am păţit astăzi pe apă. Problema este că omul era foarte agresiv. Eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu, dar când iei un bolid de 200 de cai sub fund şi alergi cu 100 de kilometri la oră pe apă, ar trebui să ştii şi să ai grijă ce faci, că de aceea tot dau la ştiri că se ciocnesc între ei şi calcă oameni pe cap. Peste mine era să dea cu jetul şi după aceea a început să mă înjure în româneşte şi venea cu jetul să mă lovească. Foarte agresiv domnul fotbalist. Probabil că el crede că toată lumea este la picioarele lui", a spus Mazăre, la DigiSport.

Întrebat dacă gărzile sale de corp l-au bătut pe Hamza, Mazăre a răspuns că nu ştie ce a făcut "domnul fotbalist-agresiv" după ce a ieşit din apă. "Nu ştiu dacă l-au bătut doi oameni. Eu am ieşit la mal speriat că era un nebun care vrea să dea peste mine. Erau acolo 50 de oameni, inclusiv salvamari, băieţii care lucrau la bazele de jeturi. De fapt un băiat a plecat după el, că era să dea peste un băiat care îşi plimba copilul cu skijetul şi i-a spus să aibă grijă că poate să îi omoare. După aia am intrat iar în apă şi nu ştiu domnul fotbalist-agresiv ce o mai fi făcut la mal. În viaţă, dacă eşti agresiv poţi să păţeşti fel de fel de lucruri. Eu nu sunt un tip agresiv de felul meu şi nici arogant. După cum a fost cu mine domnul fotbalist, să îmi rupă picioarele cu skijetul, era drogat probabil. Eu făceam sport", a precizat Mazăre.

Edilul a adăugat că se gândeşte să interzică skijeturile în staţiunea Mamaia: "Pentru asta, mă gândesc chiar să le interzic skijeturile în Mamaia, după cum e în toată lumea".

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a declarat că a avut, luni, la Mamaia, o altercaţie verbală cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fiind lovit apoi de gărzile de corp ale edilului, informează digisport.ro.

"Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul Radu Mazăre era să intre mine, făcea parasailing. L-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar când am ieşit din mare, doi oameni de securitate au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Am chemat poliţia, că nu suntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plângere. Nu e normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sunt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medical şi voi face plângere", a spus, luni, Hamza, adăugând că nu mai vede bine cu ochiul drept.

Tunisianul a evoluat duminică după-amiază, la Galaţi, în partida pe care Petrolul a câştigat-o, cu scorul de 2-1, în faţa Oţelului, în etapa a IV-a a Ligii I. Hamza a marcat golul victoriei, în minutul 86. După meci, antrenorul Cosmin Contra le-a dat jucătorilor săi două zile libere.

În etapa a V-a, Petrolul va întâlni, sâmbătă, de la ora 19.30, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici