Primarul Radu Mazăre va umbla înarmat pentru că se teme pentru siguranţa sa

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, joi, că se teme pentru siguranţa sa, motiv pentru care îşi va întări paza personală şi va avea asupra sa pistolul pe care îl deţine legal de câţiva ani.

3 afișări
Imaginea articolului Primarul Radu Mazăre va umbla înarmat pentru că se teme pentru siguranţa sa

Primarul Radu Mazăre va umbla înarmat pentru că se teme pentru siguranţa sa

Primarul municipiului Constanţa a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a primit nicio ameninţare până în prezent, dar se teme să nu aibă soarta lui Liviu Bamburic, omul de afaceri constănţean împuşcat, în urmă cu câteva săptămâni, în scara unui bloc.

"Dacă mă întrebaţi, mi-e frică şi mie. Cu 20.000 de euro poate să mă împuşte, cântă fanfara două zile, o să spună «vai, săracul, ce băiat bun era» şi după trei zile o să înceapă câte unii prin ziare: «v-am zis noi că era cu lumea interlopă!»”, a declarat Radu Mazăre.

El a spus că nu umblă asupra sa cu pistolul pe care îl deţine în mod legal, dar va începe să facă acest lucru pentru a se simţi mai în siguranţă şi va lua măsuri de întărire a pazei personale.

"Nu umblu cu pistolul, dar voi umbla şi o să îmi întăresc sistemul de pază. Eu eram păzit în condiţiile în care fugăream ţiganii şi bişniţarii şi eram păzit pentru a nu fi victima unui atac din partea lor, dar nu m-am gândit că poate să vină cineva cu cagulă să tragă şapte gloanţe şi să dispară. Ăsta e un alt tip de atac, care se poate face mai ales plătit”, a spus primarul municipiului Constanţa.

Radu Mazăre crede că poliţiştii trebuie să dea dovadă de mai multă fermitate, nu numai în anchete, ci şi în prevenire şi că ar fi nevoie de o mai bună colaborare între conducerea IPJ Constanţa şi Primăria Constanţa pentru scăderea infracţionalităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici