Primarul Sectorului 2 a organizat o petrecere în Bamboo pentru 8 martie - VIDEO

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a organizat pentru femeile din Sectorul 2 o petrecere privată în Clubul Bamboo, intrarea făcându-se exclusiv pe bază de invitaţie.

210 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 2 a organizat o petrecere în Bamboo pentru 8 martie - VIDEO

Primarul Sectorului 2 a organizat o petrecere privată pentru 8 martie

Pe site-ul Primăriei nu se regăseşte însă nicio informaţie despre petrecerea organizată de primarul Onţanu în clubul Bamboo. În schimb, sunt oferite date despre “regalul simfonic” pregătit de Primărie pentru locuitoarele Sectorului 2, scrie gandul.info.

“Pentru a celebra într-un mod special Ziua Internaţională a femeii, doamnele şi domnişoarele au fost invitate să pătrundă în lumea plină de pasiune şi mister a muzicii simfonice, având şansa să asculte de la valsuri, până la serenade şi sonate”, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 2.

Dacă la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovarea Ocupaţională al Primăriei Sectorului 2 s-a ascultat într-un cerc restrâns Mozart, Ceaikovski, Haydn sau Beethoven, marea petrecere a fost la clubul Bamboo din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici