Primele 3.000 de calculatoare, distribuite elevilor începând cu această săptămână

Primele 3.000 de calculatoare de tip desktop, achiziţionate în cadrul programului "Un calculator pentru fiecare elev", vor fi distribuite elevilor începând cu această săptămână, a anunţat, marţi, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

105 afișări
Imaginea articolului Primele 3.000 de calculatoare, distribuite elevilor începând cu această săptămână

Primele 3.000 de calculatoare, distribuite elevilor începând cu această săptămână

El a precizat că ministrul Educaţiei, Anton Anton, a informat în şedinţa de Guvern că a fost semnat contractul pentru achiziţionarea calculatoarelor care urmează să fie distribuite.

Premierul a mai arătat că, până la sfârşitul anului, vor fi distribuite către elevi aproximativ 30.000 de calculatoare tip desktop, programul urmând să fie derulat şi anul viitor.

Guvernul a anunţat, săptămâna trecută, că Ministerul Educaţiei a fost autorizat, prin ordonanţă de urgenţă, să încheie în acest an şi să deruleze contractul de achiziţie publică de calculatoare tip desktop pentru dotarea unităţilor de învăţământ liceal şi profesional de stat, care să fie folosite la domiciliu de elevi din clasele IX şi X, pentru studiu individual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici