Primul caz de hipotermie din acest sezon: O femeie a ajuns în stare gravă la spital

O femeie de 48 de ani a fost dusă în hipotermie, de către un echipaj de Ambulanţă, în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Spiridon din Iaşi. Femeia avea şi mai multe contuzii şi un traumatism cranio cerebral şi fusese găsită în oraş, pe o stradă.

771 afișări
Imaginea articolului Primul caz de hipotermie din acest sezon: O femeie a ajuns în stare gravă la spital

Primul caz de hipotermie din acest sezon: O femeie a ajuns în stare gravă la spital

Femeia de 48 de ani a fost găsită în stare gravă pe o stradă din Iaşi. Avea hipotermie şi mai multe contuzii, dintre care una în zona capului.

Ea avea o temperatură a corpului de 30,5 grade, faţă de 37 grade, cât este normal.

„Pacienta a fost adusă de Ambulanţă, policontuzionată prin mecanism incert, găsită pe spaţiul public, în hipotermie 30,5 inconştientă”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef Upu Smurd.

Femeia a fost intubată şi este ventilată mecanic.

Victima a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie pentru tratament de specialitate.

Taguri:
hipotermie,
iaşi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici