Primul medic român mort din cauza COVID-19! Ministerul Sănătăţii confirmă decesul

  • Ministerul Sănătăţii a confirmat, miercuri, că a fost înregistrat primul deces al unui medic român din cauza coronavirusului
  • Acesta avea 62 de ani
10528 afișări
Imaginea articolului Primul medic român mort din cauza COVID-19! Ministerul Sănătăţii confirmă decesul

Încă un medic mort din cauza COVID-19. Ministerul Sănătăţii confirmă decesul

Ministerul Sănătăţii a transmis, miercuri, un comunicat, prin care confirmă primul deces al unui medic român din cauza COVID-19. Acesta a murit marţi, din cauza complicaţiilor suferite în urma infectării cu coronavirus, scrie în comunicat.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Pe data de 6 aprilie, acesta a demisionat, precizează Ministerul Sănătăţii.

În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, unde a şi fost confirmat pozitiv în aceeaşi zi.

Pe 11 aprilie 2020, după ce starea de sănătate s-a agravat, a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş unde a decedat în data de 21 aprilie 2020, mai scrie în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici