Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

Ministrul de Interne, Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Braşov este un cetăţean moldovean "care acum cinci ani a mai avut două acţiuni similare celei de la Braşov".

39 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

"În Braşov a fost ridicat principalul suspect, în acest caz. Este un cetăţean moldovean care acum este audiat de procurori şi poliţişti", a spus Dragnea

El a arătat că a existat un cerc de suspecţi şi că poliţiştii mai caută şi pe alţi posibili autori.

Dragnea a arătat că principalul suspect, care a fost ridicat, este un cetăţean moldovean care acum cinci ani a mai avut două acţiuni similare celei de la Braşov.

El a spus că respectivul cetăţean moldovean a fost condamnat, încarcerat şi, în mai 2008, a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pe motive medicale, iar instanţa din Dolj l-a eliberat trei luni, după care a dispărut.

Anterior declaraţiilor ministrului de Interne, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii braşoveni nu au reţinut niciun suspect în cazul dublului asasinat de joi de casa la casa de schimb valutar de pe bulevardul 15 noiembrie.

Două persoane au murit, iar o alta este rănită, în urma unui atac armat produs, joi seară, la o casă de schimb valutar din zona centrală a municipiului Braşov.

Citeşte şi:

IPJ Braşov infirmă reţinerea unui suspect în cazul dublului asasinat

Portretul robot al atacatorului de la Braşov

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici