Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul crimei de la centrul de colectare a fierului vechi din Constanţa, a fost arestat preventiv, luni, fiind acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3270 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la Constanţa a fost arestat preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au decis schimbarea încadrării juridice a faptei, din tâlhărie urmată de moartea victimei, în omor calificat şi tâlhărie calificată, în cazul lui Gheorghe Stoica, principalul suspect al crimei comise în data de 20 noiembrie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanţa, când un paznic a fost omorât în bătaie.

Ei l-au prezentat, luni, la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, ce a fost admisă de instanţă, care a emis pe numele lui Gheorghe Stoica un mandat de arestare pentru 30 de zile. Decizia magistraţilor nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanţa, un bărbat de 54 de ani, din comuna Tuzla, a fost prins de poliţişti la Focşani. Bărbatul lucrase împreună cu victima şi fusese dat dispărut de la domiciliul său încă din luna mai a acestui an.

Gheorghe Stoica, principalul suspect în acest caz de tâlhărie urmată de moartea victimei, a fost prins duminică dimineaţă, în jurul orei 03.00, în gara de la Focşani. El a fost reţinut şi apoi a fost trimis sub escortă la Poliţia Judeţeană Constanţa, unde urmează acum să fie audiat.

Fapta s-a petrecut duminica trecută, victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, fiind găsit în stare de inconştienţă, în incinta unei societăţi care se ocupă cu comercializarea fierului vechi, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţie, dar şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean Constanţa, care l-a transportat pe paznic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru evaluare şi investigaţii medicale de specialitate.

Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, şi, deşi a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, aceasta a murit, luni dimineaţă, în urma rănilor. Anchetatorii spun că paznicului i-a fost furat autoturismul, un Ford Fiesta de culoare argintie, dar până în prezent acesta nu a fost găsit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici