Principele Regent Nicolae, înmormântat la Curtea de Argeş, alături de Regele Carol al II-lea

Principele Regent Nicolae al României şi soţia sa, Ioana, au fost înmormântaţi, vineri, la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş, alături de Regele Carol al II-lea, a anunţat Familia Regală a României.

1957 afișări
Imaginea articolului Principele Regent Nicolae, înmormântat la Curtea de Argeş, alături de Regele Carol al II-lea

Sursa foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei

La Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş, Înalt Preasfinţia Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului a oficiat, vineri, slujba de reînhumare a Principelui Regent Nicolae al României şi a soţiei sale, Ioana.

Apoi, în Pridvorul Noii Catedrale, Principele Regent şi soţia sa au fost înmormântaţi alături de Regele Carol al II-lea, transmite Familia Regală a României.

La ceremonia militară şi religioasă, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a fost reprezentată de Alteţa Sa Regală Principele Radu. Au fost prezenţi reprezentanţi ai Guvernului şi ai Armatei Române, precum şi membri ai Casei Majestăţii Sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici