Video Prinşi în timp ce încercau să jefuiască o casă de amanet

Trei bucureşteni, care au comis mai multe furturi în Capitală, au fost prinşi luni dimineaţă, într-o casă de amanet, situată pe Bulevardul Camil Ressu, în timp ce încercau să spargă o casă de bani, în care se aflau 16.000 de lei şi două kilograme de bijuterii din aur.

30 afișări

Potrivit anchetatorilor, cei trei bucureşteni, Marius Stan, în vârstă de 26 de ani, George Tudor, de 37 de ani, şi Ionel Jugănaru, de 28 de ani, erau în atenţia poliţiştilor, Secţiei 23 Poliţie, din luna decembrie a anului trecut, fiind suspectaţi de mai multe furturi din societăţi comerciale.

Luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, cei trei au intrat într-o casă de amanet, de pe Bulevardul Camil Ressu, din sectorul 3 al Capitalei, după ce au forţat sistemele de închidere ale uşii de acces. În timp ce încercă să deschidă o casa de bani, în care se aflau 16.000 de lei şi două kilograme de bijuterii din aur, au fost prinşi de poliţişti.

În autoturismul cu care se deplasau cei trei, un Audi A4, poliţiştii au găsit mai multe instrumente folosite la spargeri, precum şi mănuşi şi cagule.

Anchetatorii au stabilit că cei trei bărbaţi au comis, până în prezent, şase furturi din societăţi comerciale. În noaptea de sâmbătă spre duminică au încercat să jefuiasă sediul unei case de schimb valutar, situată pe strada Vlădeasa din Capitală, însă au fugit după ce s-a declanşat sistemul de alarmă.

Marius Stan, George Tudor şi Ionel Jugănaru au fost reţinuţi şi sunt acuzaţi de furt calificat şi tentativă la furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici