Pro TV: Necolaiciuc vorbeşte la "România, te iubesc! " despre hoţiile din Ministerul Transporturilor

Mihai Necolaiciuc, cel supranumit "Ţarul CFR-ului", vorbeşte despre "hoţiile" din Ministerul Transporturilor în ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", care va fi difuzată de la ora 18.00, pe Pro TV şi pe voyo.ro, informează televiziunea.

329 afișări
Imaginea articolului Pro TV: Necolaiciuc vorbeşte la "România, te iubesc! " despre hoţiile din Ministerul Transporturilor

Mihai Necolaiciuc (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu este cel care l-a convins să vorbească pe Mihai Necolaiciuc, iar ancheta sa din 22 aprilie se concentrează asupra Societăţii Feroviare de Turism, o societate a Ministerului Transporturilor constituită pe o serie de active imobiliare extrem de atractive pentru oameni de afaceri interesaţi, o adevărată comoară spulberată puţin câte puţin de cei care au condus-o.

"Mihai Necolaiciuc este cel care a investit enorm în bunurile de patrimoniu care, între timp, nu mai valorează mare lucru, fiind lăsate în paragină sau pierdute de statul român. Acum el este cercetat în stare de libertate şi dă declaraţii uluitoare despre ceea ce se întâmplă în societăţile statului", a mărturisit corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu.

Ancheta, realizată în decurs de câteva săptămâni, s-a desfăşurat în mai multe zone din ţară, printre care Vatra Dornei, Eforie Nord, Sinaia, Snagov, Sighişoara şi Târgu Mureş.

Un subiect în care foşti miniştri se "lovesc" în declaraţii şi în urma căruia se clatină scaune va fi difuzat, duminică, într-o anchetă marca "România, te iubesc!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici