Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată vineri şi luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

121 afișări
Imaginea articolului Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni

Proba practică pentru obţinerea permisului auto în Capitală, suspendată vineri şi luni (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, în baza prevederilor art.4 alin.4 din Ordinul Ministrului Administratiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, instituţia prefectului municipiului Bucureşti anunţă întreruperea desfăşurării probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, în zilele de 27 şi 30 ianuarie", spune sursa citată.

Întreruperea se poate prelungi, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo.

De altfel, şi miercuri, şi joi proba a fost suspendată din cauza viscolului şi a zăpezii.

Persoanele care nu au sustinut proba practică, se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Bucureşti, din Şoseaua Pipera 49, sector 2, pentru reprogramare în oricare zi lucrătoare, între orele 8.00-20.00.

Aceşti candidaţi vor avea prioritate la programare.

Bucureştiul şi 17 judeţe din Estul şi Sudul ţării sunt sub avertizare de Cod portocaliu de ninsori şi viscol, până joi noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici