Probleme cu Twitter. Utilizatori din întreaga lume anunţă că reţeaua funcţionează cu sincope

Mii de utilizatori Twitter din întreaga lume au raportat probleme, susţinând că reţeaua de socializare nu poate fi accesată sau are erori, potrivit BBC.

74 afișări
Imaginea articolului Probleme cu Twitter. Utilizatori din întreaga lume anunţă că reţeaua funcţionează cu sincope

Probleme cu Twitter. Utilizatori din întreaga lume anunţă că reţeaua funcţionează cu sincope

Fluxurile Following şi For you care afişează tweet-urile pe pagina de start a platformei au postat un anunţ pe care scria „Welcome to Twitter".

Peste 5.000 de rapoarte au fost semnalate la Downdetector, un sistem de monitorizare a întreruperilor, în mai puţin de o jumătate de oră de la apariţia defecţiunii, la ora 10:00 GMT.

Această situaţie survine în contextul în care Twitter a concediat luni 200 de angajaţi.

Şi instrumentul de căutare al site-ului pare să funcţioneze cu sincope, anunţă utilizatorii

Totuşi, în ciuda faptului că fluxurile nu funcţionează, utilizatorii pot să trimită tweet-uri în mod normal.

În ultimele luni au existat mai multe întreruperi în funcţionarea reţelei sociale, iar la începutul lunii februarie unii utilizatori

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
twitter,
utilizatori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici