Probleme în alimentarea cu energie, apă şi agent termic în Constanţa, din cauza viscolului

Mai multe zone din Constanţa au rămas duminică fără energie electrică, dar au fost probleme şi cu alimentarea cu apă şi în distribuţia agentului termic, din cauza viscolului, a anunţat Primăria Constanţa.

324 afișări
Imaginea articolului Probleme în alimentarea cu energie, apă şi agent termic în Constanţa, din cauza viscolului

Probleme în alimentarea cu energie, apă şi agent termic în Constanţa, din cauza viscolului

Potrivit administraţiei locale, duminică, au fost înregistrate sesizări cu privire la 157 de copaci căzuţi, 11 stâlpi de iluminat prăbuşiţi, 5 panouri publicitare şi 11 autoturisme avariate.

„Echipele municipalităţii au intervenit până la această oră pentru degajarea a 40 de arbori, iar intervenţiile în teren continuă, la fel cum continuă să se înregistreze alte sesizări din partea constănţenilor. În mod evident, angajaţii societăţilor de întreţinere a copacilor vor mai avea nevoie de câteva zile pentru a răspunde tuturor solicitărilor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

De asemenea, mai multe zone din oraş au rămas fără curent electric, fiind afectaţi aproximativ 300 de consumatori casnici.

„Din cauza fluctuaţiilor de tensiune de la staţiile de tratare şi pompare a apei, în municipiul Constanţa au fost probleme pentru asigurarea apei potabile abonaţilor în mai multe cartiere. Imediat ce echipele furnizorului de energie au reuşit să realimenteze cu tensiune toate sursele ce asigură debitul de apă necesar pentru municipiul Constanţa, s-au făcut manevrele necesare şi s-a pornit pomparea către staţia Palas, dar şi către oraş. Fluctuaţiile de tensiune au cauzat probleme şi în asigurarea agentului termic în multe zone din oraş. Echipele intervin permanent pentru repunerea în funcţiune a pompelor de încălzire”, se mai arată în comunicat.

Tot din cauza viscolului, s-a intervenit de mai multe ori şi pentru repunerea în funcţiune a semafoarelor, la fel ca şi pentru rearanjarea sensurilor giratorii amenajate din balize. Şi circulaţia autobuzelor a fost afectată, fiind necesare 3 devieri ale traseelor pe parcursul zilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
energie,
apă,
viscol

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici