Probleme la ieşirea din România după restricţiile de circulaţie impuse de Ungaria

  • Potrivit Poliţiei de Frontieră, marţi, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa româno-ungară, se înregistrează timpi de aşteptare ridicaţi pe sensul de ieşire din ţară.
  • Problemele au apărut ca urmare a restricţiilor de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj impuse de autorităţile ungare în timpul sărbătorilor pascale catolice.
  • Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii trebuie să folosească toate punctele de trecere a frontierei din judeţele Satu Mare, Bihor, Arad şi Timiş.
1135 afișări
Imaginea articolului Probleme la ieşirea din România după restricţiile de circulaţie impuse de Ungaria

Probleme la ieşirea din România după restricţiile de circulaţie impuse de Ungaria

Traficul este intens la ieşirea din România, iar tirurile aşteaptă la cozi foarte lungi, după restricţiile de circulaţie impuse de Ungaria în timpul Paştelui catolic.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, marţi, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa româno-ungară, se înregistrează timpi de aşteptare ridicaţi pe sensul de ieşire din ţară pe arterele destinate tirurilor. În plus, autorităţile maghiare efectuează verificări suplimentare pentru acest tip de mijloace de transport, mai anunţă poliţiştii români.

Problemele au apărut ca urmare a restricţiilor de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj impuse de autorităţile ungare în timpul sărbătorilor pascale catolice.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru stabilirea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului, care să vizeze suplimentarea personalului în partea ungară şi deschiderea unor artere suplimentare pentru verificarea tirurilor.

„A fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire din ţară, atât în P.T.F. Nădlac II (se lucrează pe 8 artere), cât şi în P.T.F. Vărşand (se lucrează pe 3 artere), P.T.F. Borş (se lucrează pe 3 artere), P.T.F. Borş II (se lucrează pe 4 artere) şi PTF Petea (2 artere).Totodată, în primele ore ale zilei, de la ridicarea restricţiilor impuse de autorităţile maghiare, poliţiştii de frontieră de la graniţa cu Ungaria au efectuat formalităţile specifice pentru 3.500 de automarfare, dintre care 3.100 au fost pe sensul de ieşire”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Ca să evite problemele, şoferii trebuie să folosească toate punctele de trecere a frontierei din judeţele Satu Mare, Bihor, Arad şi Timiş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici