Procesul de votare din Sinteşti, îngreunat de faptul că oamenii nu ştiu să citească

Procesul de votare din localitatea ilfoveană Sinteşti este îngreunat de faptul că oamenii sunt analfabeţi, ei făcând apel la amicii care ştiu să citească şi care aşteaptă la rând.

10 afișări
Imaginea articolului Procesul de votare din Sinteşti, îngreunat de faptul că oamenii nu ştiu să citească

Procesul de votare din Sinteşti, îngreunat de faptul că oamenii nu ştiu să citească (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Până la ora 12.00, în Sinteşti şi-au exprimat opţiunile aproximativ 300 de persoane, din cele aproximativ 2.000 aşteptate la urne.

Din cauza faptului că sunt mulţi votanţi care nu ştiu să citească şi care solicită ajutorul amicilor, au fost câteva momente de tensiune într-una din secţiile de votare, întrucât membrii secţiei nu au acceptat ca în cabine să intre mai multe persoane.

Micul conflict a fost aplanat după ce membrii le-au dat explicaţii despre procedura de votare şi ordinea candidaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici