Procesul lui Mitrea, amânat de judecătorii instanţei supreme

Procesul în care Miron Mitrea este judecat privind obţinerea de foloase pentru o locuinţă a mamei sale, din localitatea ilfoveană Voluntari a fost amânat, joi, pentru 19 mai, din cauza unor vicii procedurale privind citarea fostului arhitect şef din Primăria Voluntari Nicolae Popescu.

22 afișări
Imaginea articolului Procesul lui Mitrea, amânat de judecătorii instanţei supreme

Procesul lui Mitrea, amânat de judecătorii instanţei supreme (Imagine: Mediafax Foto)

Senatorul Mitron Mitrea a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în 5 martie.

Alături de Miron Mitrea au mai fost trimişi în judecată fostul inspector şef adjunct al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), Irina Paula Jianu, precum şi fostul arhitect şef în cadrul Primăriei Voluntari, Nicolae Popescu.

Fost ministru al Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei în perioada 2000-2004, în prezent senator, Miron Mitrea este acuzat de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Irina Jianu este acuzat de dare de mită, folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor societăţilor comerciale într-un scop contrar intereselor acestora, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea cu rea credinţă a bunurilor societăţilor. Fostul arhitect şef al Primăriei Voluntari va fi judecat pentru fals material în înscrisuri oficiale şi favorizarea infractorului.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici