Procurorii Secţiei de anchetă au audiat părinţii Alexandrei şi ai Luizei

Procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor, care au deschis un dosar penal, au audiat părinţii Alexandrei şi pe cei ai Luizei, pentru a relata, din punctul lor de vedere, modul în care s-a intervenit în cazul fetelor dispărute, precizează surse judiciare.

1965 afișări
Imaginea articolului Procurorii Secţiei de anchetă au audiat părinţii Alexandrei şi ai Luizei

Procurorii Secţiei de anchetă au audiat părinţii Alexandrei şi ai Luizei

Surse din cadrul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii au audiat, până în prezent, părinţii celor două fete dispărute în Caracal (Alexandra şi Luiza), urmând ca, în cursul zilei de joi, să fie efectuată o analiză preliminară a cazului.

Pe 30 iulie, procurorii Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) anunţau că au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

Taguri:
siij,
audieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici