Procurorul Cristian Popescu, cel care a instrumentat dispariţia Alexandrei şi nu permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6, audiat de PÎCCJ

Procurorul Cristian Popescu, cel care s-a ocupat de dosarul privind dispariţia Alexandrei, este audiat, luni, de procurorii de la Secţia Îndrumare şi Control din cadrul Parchetului General, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

3839 afișări
Imaginea articolului Procurorul Cristian Popescu, cel care a instrumentat dispariţia Alexandrei şi nu permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6, audiat de PÎCCJ

Procurorul Cristian Popescu, cel care a instrumentat dispariţia Alexandrei şi nu permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6, audiat de PÎCCJ

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariţiei Alexandrei, este audiat, luni, de către Secţia Îndrumare şi Control din cadrul Parchetului General.

În privinţa modului în care a acţionat procurorul, şi Inspecţia Judiciară a început o verificare pentru a afla dacă acesta a respectat toate procedurile atunci când a intervenit.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus, încă de vineri, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei din Olt.

Chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, a declarat, vineri seara, la Caracal, întrebat de ce nu au intervenit poliţiştii imediat ce au avut informaţii că Alexandra este în casa lui Gheorghe Dincă, spunând că acest lucru s-a dorit, dar procurorul nu a permis intervenţia Poliţiei decât la ora 6.

 

Taguri:
procuror,
audiere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici