Procurorul din cazul Caracal, Ovidiu Popescu, s-a prezentat la Secţia de anchetă: „Pentru simple proceduri”

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care a intervenit în cazul Caracal, s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Secţia pentru anchetarea magistraţilor, declarând la ieşirea din instituţie că a venit pentru simple proceduri. Acesta a refuzat să ofere mai multe detalii.

677 afișări
Imaginea articolului Procurorul din cazul Caracal, Ovidiu Popescu, s-a prezentat la Secţia de anchetă: „Pentru simple proceduri”

Procurorul din cazul Caracal, Ovidiu Popescu, s-a prezentat la Secţia de anchetă:„Pentru simple proceduri”

Ovidiu Cristian Popescu, procurorul (suspendat din funcţie) care nu ar fi permis poliţiştilor să pătrundă în locuinţa lui Gheorghe Dincă până la ora 6 dimineaţa, s-a prezentat din nou la sediul Secţiei pentru anchetarea magistraţilor.

Întrebat de ce a venit, acesta a spus: „Pentru simple proceduri”, refuzând să ofere mai multe informaţii.

Cristian Popescu a fost pus sub acuzare, la începutul lunii septembrie, de către procurorii Secţiei de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenţia în cazul Alexandrei Măceşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici