Procurorul general al României, Augustin Lazăr, despre dosarul Hexi Pharma: Prejudiciul nu e uşor de stabilit

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a spus, vineri, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma nu este foarte uşor de stabilit, el precizând că ancheta în acest caz progresează, transmite corespondentul MEDIAFAX.

231 afișări
Imaginea articolului Procurorul general al României, Augustin Lazăr, despre dosarul Hexi Pharma: Prejudiciul nu e uşor de stabilit

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, despre dosarul Hexi Pharma: Prejudiciul nu e uşor de stabilit

Augustin Lazăr a declarat că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma nu este foarte uşor de stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective, el precizând că pe rolul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General se află două dosare privind acest caz.

”Sunt, de fapt, două dosare care sunt pe rolul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General. Cercetările sunt în curs. Se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziţii informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate şi
ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte uşor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective”, a spus Lazăr.

Procurorul general al României a participat, vineri, la deschiderea celei de-a XXX-a ediţii a Congresului Uniunii Avocaţilor Europeni, care se desfăşoară la Alba Iulia în perioada 24-26 iunie. Tema congresului este ”Provocările cu care se confruntă avocatul în Europa Secolului XXI”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici