Procurorul i-a prezentat lui Boldea, la audierile de la DIICOT Galaţi, faptele de care este învinuit

Procurorul i-a prezentat deputatului Mihail Boldea, în timpul audierii de miercuri, de la DIICOT Galaţi, faptele de care este învinuit, a declarat avocatul George Moloman, precizând că la solicitarea clientului său a fost depusă o cerere de preluare a dosarului de structura centrală.

405 afișări
Imaginea articolului Procurorul i-a prezentat lui Boldea, la audierile de la DIICOT Galaţi, faptele de care este învinuit

Procurorul i-a prezentat lui Boldea, la audierile de la DIICOT Galaţi, faptele de care este învinuit (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Miercuri seară, după ora 19:00, deputatul Mihail Boldea, cercetat într-un dosar de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional, a fost scos din sediul DIICOT Galaţi, unde fusese adus în urmă cu aproximativ două ore pentru audieri, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind dus în arestul IPJ Galaţi.

La ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că s-au discutat chestiuni procedurale şi că i-au fost prezentate clientului său faptele pentru care este învinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este învinuit, în drept şi fapt. După ce i s-a citit această punere în mişcare a acţiunii penale, bineînţeles că am solicitat un termen prin care să ne pregătim apărarea. Ne va anunţa domnul procuror telefonic când se va stabili termenul", a declarat Moloman, răspunzând unei întrebări referitoare la audierile de miercuri după-amiază, din sediul DIICOT Galaţi.

George Moloman a mai spus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală.

"Ne gândim la o strategie de apărare, iar clientul meu susţine că este nevinovat", a mai declarat avocatul George Moloman la ieşirea din sediul DIICOT Galaţi.

Deputatul Mihail Boldea a fost dus, miercuri după amiază, la ora 17.00, la DIICOT Galaţi, pentru audieri în dosarul de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional.

Deputatul a fost adus cu cătuşe la mâini din arestul Poliţiei Judeţene, unde se află de marţi noapte, el fiind însoţit de avocatul său, George Moloman.

Instanţa supremă a confirmat, marţi, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis în 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta fiind dus în arestul IPJ Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici