Procurorul Max Bălăşescu, reţinut pentru că ar fi primit bani de la vrăjitoare

Procurorul Max Bălăşescu a fost reţinut pentru că ar fi primit bani de la vrăjitoarele Vanessa şi Melisa să le scape de dosar, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1908 afișări
Imaginea articolului Procurorul Max Bălăşescu, reţinut pentru că ar fi primit bani de la vrăjitoare

Procurorul Max Bălăşescu, reţinut pentru că ar fi primit bani de la vrăjitoare

La solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Consiliul Superior al Magistraturii a emis, miercuri, aviz de reţinere pe numele procurorului Max Bălăşescu, delegat la Parchetul Ilfov de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

În 21 decembrie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi a lui Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni.

Vrăjitoarele au fost arestate în urma sesizării Oanei Zăvoranu, care a reclamat la poliţie că a fost înşelată de cele două.

Pentru a obţine o soluţie favorabilă în dosar, cele două vrăjitoare l-ar fi plătit pe procurorul Bălăşescu, potrivit surselor citate.

Iniţial, magistratul ar fi cerut 100.000 de euro, însă ar fi primit jumătate.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorul Bălăşescu este audiat de procurorii anticorupţie.

Vrăjitoarele Roxana Lider şi Rada Mincă au convins-o pe Oana Zăvoranu că autoturismul şi aurul pretinse vor fi arse pentru reuşita ritualurilor, spunându-i că bunurile sunt "de la diavol", scriu judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în motivarea deciziei de arestare preventivă.

Curtea de Apel Bucureşti a arată motivarea deciziei de arestare a vrăjitoarelor că, în realitate, autoturismul a fost vândut succesiv de către cele două vrăjitoare, către persoane din anturajul lor, la fel întâmplându-se şi cu aurul cumpărat de Zăvoranu pentru a fi topit în cadrul ritualurilor.

Magistraţii CAB fac referire la înregistrarea convorbirii dintre vrăjitoarea Melisa şi concubina inculpatului Craiff Sava Buzea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici