Procurorul Paula Lavric a demisionat

Procurorul Paula Lavric şi-a dat demisa din funcţia de magistrat în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, urmând să plece în mediul privat, informează surse judiciare.

974 afișări

Până joi, Paula Lavric a fost detaşată de DIICOT la Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Joi, Secţia pentru procurori a CSM va lua act de demisia acesteia.

Procurorul Paula Lavric a fost detaşat în funcţia de membru al plenului Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), Consiliul Superior al Magistraturii admiţând, în 27 aprilie 2006, transferul magistratului.

Procurorul Paula Lavric a preluat postul lui Dumitru Cismaru - reprezentant al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - care a fost revocat în 7 aprilie 2006 de către Guvern.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici