Produse de 4 milioane de euro, suspecte de a fi contrafăcute, confiscate de poliţişti la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit în maşina unui cetăţean bulgar 24.000 de haine şi produse de marochinărie, susceptibile de a fi contrafăcute, pe care acesta intenţiona să le ducă în Cehia. Potrivit poliţiştilor, valoarea mărfii se ridică la circa 4 milioane de euro.

86 afișări
Imaginea articolului Produse de 4 milioane de euro, suspecte de a fi contrafăcute, confiscate de poliţişti la Giurgiu

Produse de 4 milioane de euro, suspecte de a fi contrafăcute, confiscate de poliţişti la Giurgiu

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, produsele au fost descoperite ascunse în camionul unui cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani. Acesta transporta, conform documentelor, genţi de voiaj din Bulgaria, dar poliţiştii au găsit în spatele cutiilor peste 24.000 de produse textile şi de marochinărie, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Cetăţeanul bulgar le-a spus poliţiştilor că un conaţional l-a rugat să transporte bunurile din Bulgaria în Cehia şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acestea sunt contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 19.000.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicat.

Poliţiştii fac, în acest caz, cercetări pentru punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Taguri:
poliţie,
confiscate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici