Profesoară din Bistriţa bătută în tren de un tânăr

O profesoară din Bistriţa care lucrează la Grupul Şcolar Agricol Beclean a fost agresată, vineri, în timp ce se afla într-un tren personal, de un tânăr care i-a dat doi pumni peste faţă, după care a coborât într-o staţie, el fiind căutat de poliţiştii de la Transporturi Feroviare.

499 afișări

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud, comisarul Ioan Murăşan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Gabriela S., în vârstă de 32 de ani, din Bistriţa, se întorcea cu trenul personal 4102 de la Beclean, unde lucrează ca profesoară la Grupul Şcolar Agricol, iar în dreptul staţiei CFR Şintereag un tânăr care avea glugă şi ochelari de soare i-a dat doi pumni peste faţă, după care a coborât chiar înainte să plece trenul.

"Profesoara a suferit contuzii la faţă, iar în staţia CFR Sărăţel a fost aşteptată de o ambulanţă care a preluat-o şi a adus-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. Ştim că i-a dat doi pumni în faţă un tânăr cu glugă şi care purta ochelari de soare. A coborât apoi în staţia Şintereag. Deocamdată nu ştim dacă era elev al doamnei, dar avem nişte indicii în acest sens şi sperăm să-i dăm de urmă cât mai repede", a spus Murăşan.

Trenul personal 4102 circula pe ruta Cluj-Napoca - Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici