Video Profesor filmat în timp ce face sex oral cu un tânăr care i-ar fi fost elev

Conducerea ISJ Timiş s-a autosesizat şi a început o anchetă după ce a intrat în posesia unor imagini cu un profesor de limba română de la o şcoală din Timişoara, care a fost filmat pe un teren viran în timp ce face sex oral cu un tânăr ce i-ar fi fost elev.

812 afișări

Potrivit PRO TV Timişoara, dascălul în vârstă de 52 de ani - care predă la Şcoala profesională "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara - ar fi ademenit mai mulţi elevi cu sume modice, cu note mari sau ieşiri la pizza şi suc, iar în schimb le-ar fi cerut să accepte să facă sex oral cu el. Majoritatea elevilor de la această şcoală provin din centre de plasament, fiind orfani.

Conform surselor citate, mai mulţi elevi care s-ar fi săturat de avansurile dascălului au hotărât să-l filmeze şi apoi să-l şantajeze în schimbul unor note mai mari.

O casetă cu imagini în care profesorul face sex oral cu un tânăr care i-ar fi fost elev a ajuns la Inspectoratul Şcolar Timiş. Tânărul care apare în imagini făcând sex oral cu dascălul ar fi reuşit să-l convingă pe acesta să meargă pe câmp, unde colegii lui erau pregătiţi cu o cameră de filmat.

Profesorul acuzat, A.G.P., a declarat că este victima unei înscenări.

Imaginile au fost filmate anul trecut, iar situaţia ar dura de mai mult timp.

Conducerea şcolii la care predă profesorul respectiv se declară consternată de incident.

"Suntem nevoiţi să cerem chiar excluderea domnului profesor din învăţământ. Sunt consternată. Sunt de 25 de ani în învăţământ şi nu am crezut că ajung să văd aşa ceva. Nici nu pot să cred. Un cadru didactic, mai ales”, a declarat directorul adjunct al Şcolii Profesionale "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara, Mariana Gudiu, la vederea imaginilor.

Conducerea ISJ Timiş s-a autosesizat şi a început o anchetă în acest caz. Dacă în urma anchetei se va stabili că profesorul a facut sex oral cu elevii săi, acesta ar pute fi exclus din învăţământ. Totodată, dacă se dovedeşte că băiatul din imaginile filmate de elevi nu are mai mult de 18 ani, dascălul ar putea fi anchetat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi riscă până la şapte ani de închisoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici