Prognostic rezervat în cazul a doi răniţi în explozia de la Oltchim

Cei doi răniţi grav în explozia de la combinatul Oltchim internaţi la Spitalul de Arşi din Capitală sunt în stare foarte gravă, medicii având un prognostic rezervat în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

3 afișări
Imaginea articolului Prognostic rezervat în cazul a doi răniţi în explozia de la Oltchim

Prognostic rezervat în cazul a doi răniţi în explozia de la Oltchim

Potrivit managerului Sorin Stegărescu, la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi Bucureşti au fost aduşi un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 37 de ani. Medicii au operat-o deja pe femeie, urmând ca şi bărbatul să fie supus unei intervenţii, el fiind dus deja în sala de operaţii.

"Starea lor este foarte gravă, ei fiind aduşi cu anestezie generală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. La Spitalul de Arşi ei au fost în continuare sedaţi, medicii având prognostic extrem de rezervat", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Sorin Stegărescu.

Acesta a adăugat că femeia are arsuri de gradele III şi IV pe 95 la sută din suprafaţa corpului, iar bărbatul pe 90 la sută.

Cei doi răniţi internaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi Bucureşti - B.M. şi C.E. - sunt operatori chimişti la combinatul Oltchim, potrivit Autorităţii de Sănătate Publică Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici