PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi

Luni, în ţară, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în nord şi nord-vest, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla în general slab.

1034 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi (Imagine: Andrei Moise - MediafaxFoto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -4 grade. În zonele joase, îndeosebi în regiunile extracarpatice, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă, care izolat poate fi persistentă.

În Bucureşti, cerul va fi variabil şi îndeosebi dimineaţa şi noaptea se va produce ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade.

Marţi, în ţară, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe, ziua în nord, iar seara şi noaptea în est şi sud-est şi cu totul izolat în centru şi în zona deluroasă din sud.

În zona montană înaltă pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade. În zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici